Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Бог не е съдник ! Бог е безгранична любов. Хората сами понасят резултата от своите действия ,постъпки и мисли...
Автор: sanbg Категория: Лични дневници
Прочетен: 70538 Постинги: 27 Коментари: 29
Постинги в блога от Март, 2010 г.
   
 Една невероятна песен на Дмитрий Малеков -певец с изключитлен чар и харизъм
http://www.vbox7.com/play:a6ad0df2 


image
Категория: Музика
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 15.04.2010 17:20
  ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ СРЕЩА МНОГО ПРЕПЯСТВИЯ. ЛУТА СЕ МЕЖДУ КРАЙНОСТИТЕ НА РАДОСТТА И ВЕЧНАТА САМОТА.ОТ ДЕТСТВОТО ДО СТАРИНИ МНОГОКРАТНО ПРОМЕНЯ ХАРАКТЕРА СИ ,ОБРАЗЪТ. НЯКОИ РАСТАТ И МЪДРУВАТ,ДРУГИ ВИНАГИ ОСТАВАТ НА ДЪНОТО.ДАЛИ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕ ,ДАЛИ ОТ ЛИПСВА НА ВЪЗПИТАНИЕ,ДАЛИ ОТ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА РЕАЛНОСТ ПО НАЛОЖЕН ОТ РОДИТЕЛИТЕ НИ МОДЕЛ - ЧОВЕШКАТА СЪЩНОСТ ИМА ДВЕ ЛИЦА.

  ПЪРВОТО Е НА КРАСОТАТА,ИСКРЕНОСТТА ,ОТКРОВЕНИЕТО ,ОЧАРОВАНИЕТО И ПЪРВИЧНОТО.ТОВА Е ОБРАЗЪТ НА ДЕТЕТО В НАС.ТОВА КОЕТО ПОРАСВАЙКИ ОСТАВА НЕПОКЪТНАТО.ТО Е ЗАКЛЮЧЕНО В ДЪЛБИНИТЕ НА НАШИТЕ СЪРЦА .ПОЧТИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО НЕГО.ДОРИ И ДА ИСКАМЕ.ТОВА СМЕ РЕАЛНИТЕ НИЕ.БЕЗГРАНИЧНО ВЛЮБЕНИ.НЕПРИКОСНОВЕНИ.

  ВТОРОТО НИ ЛИЦЕ Е НА ОМРАЗАТА, ЗАВИСТТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО ,БЕЗМИЛОСТТА, ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА.ТАЗИ МАСКА Е ВИНАГИ С НАС.МНОГО Е ПО -ЛЕСНА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ.ЧРЕЗ НЕЯ ПРИКРИВАМЕ СЛАБОСТИТЕ СИ.СТРЕМИМ СЕ ДА И ПОДРАЖАВАМЕ, ЗАД ТЕЗИ ЛЮЖОВНИ ЧУВСТВА.ТОВА Е НАШЕТО РЕАЛНО ДНЕС -БЕЗГРАНИЧНО ЛЪЖОВНО СЪЩЕСТВУВАНЕ.БЕЗ РАДОСТ,БЕЗ ИСКРЕНОСТ, БЕЗ ОБИЧ.

ТАКА ТРЪГВАЙКИ ОТ ТУК ,МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ДО ИЗВОДА,ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ДВЕ НЕЩА.И ДВЕТЕ ЛИЦА СА ВЪТРЕ В НАС.НИЕ ИЗБИРАМЕ ,КОЯ ДА ДОМИНИРА. НЕ МОЖЕМ БЕЗ ХУБАВИТЕ СИ КАЧЕСТВА ,НО НЕ МОЖЕМ И БЕЗ ЛОШИТЕ.ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕМИМ КЪМ ДОБРИТЕ.ТАКА ДА СЕ ОСЪВЪРШЕНСТВАМЕ КАТО ЛИЧНОСТИ .ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАМЕ ПО-ПЪЛНОЦЕННИ И ЗНАЧИМИ.
  СЕГА Е ТВОЙ РЕД ДА НАПРАВИШ СВОЯТ ИЗБОР !!!
Категория: Лични дневници
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.01.2011 15:22
13.03.2010 09:28 - МИСЛИТЕ И НИЕ

Нашият свят е изцяло изграден от нашите мисли.Те могат да бъдат в различна насока.Благодарение на тях ние се реализираме.Те също както сънищата са сложни за изучаване.Но едно е сигурно:благодарение на тях ние съществуваме. 
 
Мислите ни имат определени граници.В зависимост от нашата същност и характер.
Извън тези граници се намира мисловният свят на околните.Така сме устроени ,че сами да се ограничаваме.Вярваме във всичко онова което виждат очите ни,искаме да докосваме и усещаме по този начин,да чуваме и изучаваме....Веднъж преодолели този "праг" неимоверно ще се отворим към "света "на околните.Така ще започнем да ги разбираме повече и те нас.Ще сме възприемчиви ,силни и обичани.И сякаш живота започва да се променя към добро.И сякаш всичко което желаем се сбъдва.Мечтите стават реалност.Не пипаме,не вкусваме ,не чуваме.......

Насоване на енергията и поставяне на реални цели.Стувало ли ви се е някога ,че каквото и да правите все не се получава? Ами основните причини това да е така са:

1.Искате повече от това което притежавате
2.Искате неща които не са ваши
3.Искате прекалено много неща да постигнете без усилия

Един от основните проблеми е постигането на много цели без посока т.е.стараем се да постигаме много неща и разбираме от много неща.Така разпиляваме енергията си.Ако си поставим точно опрделена цел и се стремим към нея резултатът ще бъде определено положителен.

Втори проблем е прекалената жажда за власт,чрез трупането на пари.Искаме коли,къщи и разни такива неща.Попаднали сме в спиралата на 21век....Краен материализъм и егоизъм.Е добре де...замислете се ! Това са просто вещи ...На кого му са нужни тези качества.Те само тровят и ни заблуждават.Ненужни са!!! Нека се освободим от тях.Вярно е - живеем трудно ,едвам преживяваме.Но това ли е радостта ни от живота?Едва ли????Ако не се научим сами,живота сам ще ни научи!!!

 image

Категория: Други
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.01.2011 15:15
Напоследък животът ни стана твърде сложен и труден.Това се дължи на промените които настъпват не само в национален план ,но и световен.Икономическата криза доведе до силна безработица ,която бе донякъде неочаквана.Това подбуди в хората объркване.Нормално в такова време да се чувстваме несигурни ,неспособни и дори нещастни.Тези събития ни тласкат към депресии и злоба.Когато се замислиш изброените качества не са от хубавите които притежаваме.Противоположни на тях са действието ,емоционалността и добротата.На кого е нужна тази злоба ? На никого!!! Колкото повече я изпитваме,толкова повече ще се чувстваме нещастни.И скаме да имаме,да властваме.Митът за парите и власта вече губи своето значение.Всичко опира до чисто човешки отношения.Малко ни трябва,просто да се зарадваме на нещо на пръв поглед незначително.Колкото повече се стремим към тях,толкова повече във времето ще се отчайваме.Защото трябва да променим своите ценностна система -към добро.В противен случай ще затъваме в спиралата на новото време.То ще ни принуди така или иначе да се промени.Бъдете подготвени.Ако започнем от сега ,утре вече нищо не би ни попречило да сме щасливи.Дори и по друг начин.Друга практика е ходенето по гледачки.Ужассс..От най-малкият проблем тичаме при тях.И хоп......след време идва разочарованието.Отчаяни сте , безличностни и до някъде мразещи.

От другите ли зависи?Да !!! Обикновенно средата в която се намираме и оклоните се стараят да ни моделиратт чрез поведението си.Е и.....???!!!! Толкова ли е трудно да си себе си ???Защо е така?Защото никой неможе да управлява животът ви.Още повече изборът който правите.


Спасение  има -бъдете положителни.Денят започва от сутринта.Изживейте този ден с усмивка.Излишно е да казвам,че е трудно в началото.Но градивните и хубавите неща стават бавно.
Категория: Други
Прочетен: 10165 Коментари: 16 Гласове: 1
Последна промяна: 15.03.2010 16:58
03.03.2010 11:16 - Сънищата и ние
Сънищата са неизменна част от нашият живот. Науката за тях е всеобятна и донякъде твърде сложна. Както ние сме индивидуални по природа ,така и тяхното значение е индивидуално. В това се състои сложността им. Никой не може да твърди със съвършенна точност ,какво означават те или да разтълкува почти еднакви сънища с едно и също значение.


Учените са доказали, че са отражение на нашата психика и емоционалност. В резултат ние превръщаме  реалността във сън ,чрез образи.Правят се различни експерименти да се установи дали могат да бъдат пророчески.Донякъде това би размило границите на окулното им значение и психологическото.Науката върви в правилната посока. Има какво още да научим за тях.


Кога сънищата са пророчески ? Екстрасенси и медиуми  твърдят,че на сън пътуват из времето и пространството ,срещат се с хора от минал живот и предвещават бъдещи събития. Понякога доста стряскащи.Кога един сън е пророчески? Той е такъв когато ние сме спокойни и няма конкретна емоционална причина ,която да подбуди желани образи ,чрез нашата емоционалност.Той е пророчески ,когато самите ние сме устоени предведливо.Но в будно състояние също трябва да сме такива.Изискват определена доза фантазия и проницателност.




Значение на сънищата.От горе почертаното кратко обяснение стигаме до извода , че сънищата се тълкуват по два основни начини:

1. психологическо значение
2. окулно значение
Категория: Други
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.03.2010 11:24
Търсене

За този блог
Автор: sanbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 70538
Постинги: 27
Коментари: 29
Гласове: 52
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2010  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031