Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Бог не е съдник ! Бог е безгранична любов. Хората сами понасят резултата от своите действия ,постъпки и мисли...
Автор: sanbg Категория: Лични дневници
Прочетен: 70525 Постинги: 27 Коментари: 29
Постинги в блога от Септември, 2010 г.

А
Автомобил - Вас ви вълнуват неща свързани с лична реализация.Ако карате автомобил безпроблемно това вещае вътрешен комфорт и успех.Ако катастрофирате това означава стах и психически дискомфорт от предстоящи събитие,бъдете по-упорити и амбициозни нещата ще се наредят във ваша полза.Ако полицаи ви спрат означава,че трябва да промените вътрешната си нагласа за света,обърнете повече внимание на своите желания.

- Автобус - Автобусът означава право на избор ,искате да бъдете център на внимание и околните да ви почитат.Горящ автобус символизира бърза промяна и реализация, отърсване от проблеми и промяна на принципите ви.


Б
Броеница - Остави ли сте се по течението на съдбата ,имате големи очаквания за предстоящи събития ,но резултата може да бъде незадоволителен ,ако бездействате.

Бой / Борбра - Борбата символизира вътешният ви стремеж.Усещате безпокойство от настоящето и неизвестното.Възможни са непредвидени събития.

Боклук -Искате да се отърсите от стари и не толкова приятни спомени.всичко е във вашите ръце,бъдете по напористи.

Богородица - Имате нужда от подкрепата на близки и познати. Но явно не я получавате.От друга страна означава проницателност - вслушайте се внимателно в това което ви казва.


В
Военни - В живота ви всичко е хаос .Чувствате обърканост.Нещата не зависят от вас.Ако вие носите униформа означава яснота.

Влак
-
 Влака символизира промени и нови познанства в живота ви.Ако се качвате на него то те настъпват бързо.Ако слизате от него символизира отърсване от стари проблеми.Ако има мн.хора в него означава чувствителност.

Г
Гора - Гората е израз на обкръжаваща ви среда.Усещанията които имате влизайки в нея означава и усещанията ви наяве.Горяща гора символизира пътуване или нови хора ,които ще навлязат в живота ви,победа над враговете.

Гробища - Гробищата на сън идват от нашето подсъзнание. Имате слабост към окулното и неизвестното.Прозорливи сте и предвиждате бъдещи събития .От друга страна означават нечиста съвест,тя ви гризе за нещата които правите.


Д
Давене - Вие сте в депресия ,чувствате безизходност , често се подавате на меланхолия. Неоснователно! Нещата в живота ви ще се променят мн.скоро и това което в момента ви се стрева лошо ще доведе до положителен резултат.

Е 

Елен - чиста и нежна лубов.


Ж
Жажда - Необходимост от обич и разбиране.
Жаба / Жаби - Неочакван успех.


З
Зъб / Зъби / Зъболекар - Често в съновнице пише ужасяващи неща за значението на зъбите в съня,особено ако падат.Сега ще дам едно различно тълкуване.Зъбите е нашето семейство и символизират близостта ни към него,отношението ни. Зъб да пада означава отчуждение.Ако ни изпадат всичките зъби означава,че се чувстваме безсилни ,загуба на амбиции и вяра.Зъболекарят означава упора от близък за преодоляването на проблем.


И
Игла - Иглата символизира талант и предприемчивост.Ако шиеш с нея означава намиране на нови черти в характера ви. Ако се убодеш ще научиш нечия истина.

Й


К
Къща /дом / - Къщата символизира начинът на мислене и отношението ви към обкръжаваща ви среда,приятелите и близките.Ако сте на покривът и означава  нови предложения за работа.Ако сте в мазето това е сън идващ от небитието ,невидимият свят на починалите,бъдете предпазливи и ако имате починали познати или роднини отидете на църква и  запалете свещичка за тях.


Л 
Любов / Любене /  Любовник - Любенето и любовта символизират именно това ,вие най-вероятно изпитвате такива чувства.Ако не сте влюбени означава липсата и.Подсъзнателно се стремите именно към нея. От друга страна означава  предстоящи неприятност от необмислени действия.

Люлка - Децки спомени и майчина обич.Необходимост от нея.


М
Море - Морето символизира нашата емоционалност.Ако е бурно това означава ,че се отдаваме на емоциите си.Ако тихо и спокойно означава ,че сме се отдали на ежедневието,монотонно и досадно.Ако морето е тихо и се надигнат вълни - предателство на приятел.От друга страна това означава нова любов.Ако е мръсно означава несигурност и нестабилност ,бъдете наясно със себе си.Ако е чисто означава ,че добре познавате себе си ,с каквото се захванете ще с успех.



Категория: Други
Прочетен: 1004 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 09.09.2010 09:54
Търсене

За този блог
Автор: sanbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 70525
Постинги: 27
Коментари: 29
Гласове: 52
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930